Blair Europa president?

Det är möjligt att jag missat något men borde inte Europerna få vara med i Presidentvalskampanjen. För det kan väl inte vara så att det är Europas regeringar, inte folk som utser vilka som ska företräda dem?

”Blair vill bli EU:s förste president”

”Blair sparkar i gång kampanj för att bli EU-president” skrev brittiska Guardian efter den förre brittiske premiärministern Blairs tal inför 2.500 medlemmar av den franske presidenten Nicolas Sarkozys högerparti UMP i lördags. En annan brittisk dagstidning, The Independent, hade rubriken ”Tony Blair, president av Europa?”

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Europa-EU. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *