Vore det inte bättre den verkliga moderat ledare debatterade?

Är det inte Anders Borg som är det intellektuella geniet bakom moderaternas och därmed alliansens ekonomiska politik. Det är Anders Borgs vision av Sverige vi ser idag från arbetsmarknad till försvar. Inte Fredrik Reinfeldts.

Vore det då inte bättre om Anders Borg även skötte de politiska debatterna. Han är ju den verkliga moderata partiledaren, inte Fredrik Reinfeldt.

SvD » Ledarbloggen

En nödvändig förutsättning för en rejäl come back för Alliansen är att Fredrik Reinfeldt kliver fram och börjar leda. Det må låta attraktivt med en lyssnande, inkännande ledarstil, men den lämnar fältet fritt för regeringens politiska motståndare att definiera debatten.

I dagens partiledardebatt i riksdagen får vi ett första besked om hur sugna Reinfeldt och de andra alliansledarna är på att kriga för sina idéer och sin politik. Försöker de ta initiativet? Eller ska de fortsätta att huka och be om ursäkt?

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Samhälle. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *