How low can they go

Jag hoppas regeringen fortsätter sopa banan med oppositionen på samma utmärkta sätt dom den gjort tidigare. Fortsätter det på samma sätt blir väl frågan ’how low can they go’ med tanke alliansen fina läge i de flesta opinionsmätningar. Varför ska Mona Sahlin ’leverera’ när regeringen nu gör jobbet åt dem.

Kort apropå partiledardebatten — Neo, det liberala samhällsmagasinet

Regeringen sopar banan med oppositionen politiskt. Men Mona Sahlin sopar banan med Alliansens partiledare i talarstolen. Hon är mycket bättre på att tala, finta, berätta, beskriva Sverige. Men precis som Sanna Rayman skriver i det senaste numret av Neo så levererar hon inte. Men det gäller som bekant inte bara att ha rätt, utan om att få rätt.

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *