Lite fredags skratt

Googlade just fram denna underhållande historia via ett inlägg på Jinges webblog om den pompösa FP riksdagsmannen Fredrik Malm. Den var ny för mig och därför ganska underhållande. Är det fortfarande Gulan som kör i det politiska partnerskapet tro?

Politikerbloggen

RÄDD. Det kom nyss ett mejl till Politikerbloggen, med följande innehåll: “Lite kul kuriosa från LUF:s underbara värld. När dataskandalen exploderade i ansiktet på Luf och Fp drabbades ordföranden Fredrik Malm av en sådan journalistskräck att hans fru Gulan fick köra honom till och från kontoret genom att släppa av och på honom i garaget under fp-huset. Fredrik själv åkte i bakluckan på bilen som för övrigt går under namnet “Pärlan”. Fredrik Malm är i dag riksdagsledamot för folkpartiet.

Powered by ScribeFire.

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Lite fredags skratt

 1. ckrantz skriver:

  Jag litade mest på politikerbloggen. Men har du en länk till neo så lägg gärna in den i kommentarerna. Tycker dock fortfarande historien var rolig. Dementerade han även bil namnet pärlan 🙂

 2. ckrantz skriver:

  Jag litade mest på politikerbloggen. Men har du en länk till neo så lägg gärna in den i kommentarerna. Tycker dock fortfarande historien var rolig. Dementerade han även bil namnet pärlan 🙂

 3. Tom skriver:

  Detta har Malm vid flera tillfällen dementerat. Det är tydligen rena lögner som folk hittade på under dataintrångsskandalen där mängder av lögner om folk spreds till höger och vänster. I senaste numret av Neo intervjuas Malm i en artikel om mediedrev och berättar om detta. Att lita på Jinge som uppenbart hatar Malm mer än nazister hatar judar är kanske inte det mest trovärdiga du kan göra.

 4. Tom skriver:

  Detta har Malm vid flera tillfällen dementerat. Det är tydligen rena lögner som folk hittade på under dataintrångsskandalen där mängder av lögner om folk spreds till höger och vänster. I senaste numret av Neo intervjuas Malm i en artikel om mediedrev och berättar om detta. Att lita på Jinge som uppenbart hatar Malm mer än nazister hatar judar är kanske inte det mest trovärdiga du kan göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *