KDs familjekult

Jag trodde familjen var en konstig kristen kult men det kanske är passande även för KD och den övriga borgerliga familjen. Tydligen ska KD ska nu kämpa för att bevara äktenskapet. En säker val vinnare. Låter det inte bra med äktenskapet samhällets grund som slagord. Fast jag gissar att KD då helst inte vill prata fastighet eller bensinskatter.

Därför säger kd nej. Kristdemokraterna är i dag ensamma i riksdagen om att säga nej till könsneutrala äktenskap. Varför? Staten ska inte vara neutral till vilken struktur samhället ska bygga. Äktenskapet bör förbli en förening mellan man och kvinna och familjen är en grundläggande sten i ett gott samhälle, skriver kristdemokraternas ordförande Göran Hägglund och gruppledare i riksdagen Stefan Attefall.

En extra slogan för idag:
”Kvinnors rätt till arbete. Rösta ut KD från riksdagen”

Dagens Arena | Grattis! Nu fördjupar vi utanförskapet!

Någon begåvad kampanjmakare inom det kristdemokratiska partiet har köpt domännamnet www.familjen.nu. Här kan man läsa om den kristdemokratiska familjepolitiken men framför allt kan man gratulera vänner och bekanta till den kristdemokratiska familjepolitiken. Vårdnadsbidrag kommer att erbjudas föräldrar i Sverige från 1 juli i år, så absolut: Grattis! Nu inför vi vårdnadsbidrag! Eller kanske: Grattis! Nu inför vi försämrad kvalitet i förskolan. Grattis! Nu inför vi ökad segregation!

Powered by ScribeFire.

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *