Alliansens andra verklighet – Ser pensionärer som parasiter

Via alliansfritt Sverige denna inblick i den mentala skärpan hos allians företrädare. Jag undrar vad pensionärer tycker om att med andra ord bli kallade för samhälls parasiter?

Alliansfritt Sverige: Januari 27, 2007- Konsten att dumförklara befolkningen

Kommentarer är väl överflödiga till själva opionsläget, oppositionen skulle få 220 av riksdagens 349 platser om valet hölls idag, så att folk har något slags problem med alliansen borde vara uppenbart. Om man inte, som Zander, ger sig hän att dumförklara 58,4% av befolkningen:”nu har det gått för långt. Hur kan så många sympatsera med s-blocket? De flesta av dom jag träffar säger att det är bra med nuvarande regering. De tror på ett systemskifte. Uppenbarligen är det fel, fel, fel. Svenska folket vill leva på bidrag utan möjligheter att kunna styra över sina egna liv. De vill betala mer i skatt och ha ännu mindre handlingsutrymme. Det vill ha färre arbetstillfällen och färre företagare. De tror att pengar regnar som manna från himlen. Pensionärerna tycker att de är den viktigaste gruppen i vårt samhälle. Inte de yrkesabetande, som möjliggör att man får pension, de ska inte tjäna på att jobba. Nej istället mer pengar till pensionärerna det som är sveriges framtid. Bättre bidrag till alla som är sjuka så de blir sjuka mycket länge. Jag får spader. Varför kan inte en yrkesarbetande säga att de är glada att de fått mer pengar i plånboken. Varför kan inte företagarna säga att den nuvarande politiken är bra för svenskt näringsliv.”

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Samhälle och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *