Var finns de lagliga alternativen?

När nu mediabolagen vill att folk ska vara lagliga kan man undra varför de inte tycks klara av att erbjuda alternativ. Notera att i t ex den länkade Aftonblads videon du bara kan ladda ner film om du har den senaste versionen av windows media spelare. Vilket de som använder Linux eller Mac knappast har. Sen antar jag att det finns begränsningar så att filmen bara kan ses på den dator man hämtat den ifrån vilket gör det omöäjligt att se den på en annan dator i huset o.v.

Likadant TV serier där amerikanare idag kan se på nätet dagen efter en serie sänds där. Den tjänsten är förstås blockerad för folk utanför USA. Är de då konstigt att folk laddar ner Lost nu när den startar igen?

https://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article1741625.ab

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Data och Internet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *