Det framtida palestina?

En bild säger mycket. Notera var Jerusalem hamnar. Den blåa linjen är den ’separations’ mur som nu byggs av Israel. Och mängden av bosättningar. Hur många svenskar är medvetna om att väst-banken varit ockuperad sedan 1967 av Israel? Det framtida ’palestina’ kommer att bestå av 54% av västbanken. Inte helt olikt de syd-afrikanska hemländer som planen inspirerats av. På så sätt kan man säkra att den arabiska majoriteten i det som var det brittiska mandatet palestina aldrig kommer till makten.

6a00d8341c72e153ef00e550c333808833-800pi

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Diverse och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *