Vägen till valvinst för socialdemokraterna

Det är detta socialdemokraterna vinner valet på. De måste göra klart att det är alliansen som sparkar på de i det s.k utanförskap. Att det är alliansen som sitter vid makten, inte socialdemokraterna. Det går inte att låtsas som att det inte finns fundamentala skillnader mellan moderaterna och socialdemokraterna eller mellan vänster och höger. Det är knappast rätta tillfället att föra samma ansvars politik som i regeringsställning.

Gör istället alliansen ansvarig för den politik de för. För att vara ärlig borde socialdemokraterna jaga alliansen och dess företrädare med blåslampa för varje litet politisk förslag de framför. Och inte minst de ideologiska storm trupperna på Timbro och alla dess sido-organisationer.

I sommar inför regeringen ännu hårdare regler

Magnus, 45, fick en kalldusch när han ville börja jobbträna

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Samhälle. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *