Tibetanska protest foton

Från händelserna förra veckan i Tibet. Är solidariteten med Tibet lika stor som den med Burma? Troligen. D.v.s vem talar om Burma idag? Skillnaden är väl att ingen hade heller föreslagit olympiska spel i Burma.

SVD1 SVD2 SVD3 DN DN2

pict16.jpgpict19.jpgpict27.jpg

pict18.jpgpict22.jpgpict17.jpg

pict8.jpg

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Foto, Internationellt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Tibetanska protest foton

 1. Daniel skriver:

  Propaganda!…Men från vem?

  Riot in Tibet: True face of western media

 2. Daniel skriver:

  Propaganda!…Men från vem?

  Riot in Tibet: True face of western media


 3. Daniel skriver:

  Rapporterna från vittnen på plats är samstämmiga och talar om en ren rasistisk terrorverksamhet av allra värsta slag, ett mardrömmens och skräckens välde. (Man behöver inte läsa officiell kinesisk press för det. Men gör det ändå. För en fullständigare analys skull. Folkets Dagblad: Dalai-backed violence hits Lhasa, Tibet regional gov’t: Sabotage in Lhasa masterminded by Dalai clique)

  Likt nazisterna attackade judiska butiker attackerar de tibetanska rasisterna hankinesers med brutalt fysiskt våld, förstör, bränner, kastar sten, slår sönder. Och plundrar. Men inte bara. Alla som inte är renrasiga tibetaner faller offer för terrorn. Oskyldiga män, kvinnor och barn stoppas på gatan och stenas eller knivhuggs till döds. Moskéer sätts i brand. Ingen går säker. Den fascistiska mobben ockuperar Lhasa. Det är så det har sett ut innan ordningen, för hur länge?, återställdes.

  Ja, allehanda kinesiska myndighetsrepresentationer är också måltavlor. Men det är alltså allt annat än något slags ”folklig resning” mot de kinesiska myndigheternas ”förtryck” och rentav ”ockupation”. Gå för allt i världen inte på den bluffen! Tvärtom måste den lagliga kinesiska regeringen och den regionala regeringen i Tibet ges allt stöd i dagsläget, helt oavsett vad somliga vill hävda om ”övervåld” m.m.

 4. Daniel skriver:

  Rapporterna från vittnen på plats är samstämmiga och talar om en ren rasistisk terrorverksamhet av allra värsta slag, ett mardrömmens och skräckens välde. (Man behöver inte läsa officiell kinesisk press för det. Men gör det ändå. För en fullständigare analys skull. Folkets Dagblad: Dalai-backed violence hits Lhasa, Tibet regional gov't: Sabotage in Lhasa masterminded by Dalai clique)

  Likt nazisterna attackade judiska butiker attackerar de tibetanska rasisterna hankinesers med brutalt fysiskt våld, förstör, bränner, kastar sten, slår sönder. Och plundrar. Men inte bara. Alla som inte är renrasiga tibetaner faller offer för terrorn. Oskyldiga män, kvinnor och barn stoppas på gatan och stenas eller knivhuggs till döds. Moskéer sätts i brand. Ingen går säker. Den fascistiska mobben ockuperar Lhasa. Det är så det har sett ut innan ordningen, för hur länge?, återställdes.

  Ja, allehanda kinesiska myndighetsrepresentationer är också måltavlor. Men det är alltså allt annat än något slags "folklig resning" mot de kinesiska myndigheternas "förtryck" och rentav "ockupation". Gå för allt i världen inte på den bluffen! Tvärtom måste den lagliga kinesiska regeringen och den regionala regeringen i Tibet ges allt stöd i dagsläget, helt oavsett vad somliga vill hävda om "övervåld" m.m.

 5. Daniel skriver:

  Tibet WAS,IS,and ALWAYS WILL BE a part of China

 6. Daniel skriver:

  Tibet WAS,IS,and ALWAYS WILL BE a part of ChinaLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *