Edwards audition för vice-president?

data . Att Edwards även hyllade Hillary i sin endorsment fick  många deltagande Obama anhängare att bua vilket säger en del om hur känslor är mellan de två lägren i det demokratiska partiet. Jag undrar dock om Eliazabeth verkligen var med på podiet. Flertalet rapporter säger hon inte var det. Elizabeth Edwards har varit den som öppet sagt att hon föredrog Hillary Clintons hälsovårdsplan. I grunden tror jag inte Edwards beslut har någon betydelse. Som det sägs har en stor del av hans egen organisation redan gått över till Obama. Och det demokratiska partiet är delat. Räknar man in Florida och Michigan har Obama en fördel med ca 50 delegater medan Hillary har en liten övervikt i röstandelen.

Att Edwards gjorde det politiskt mest pragmatiska valet var väntat

Sedan roar det mig en del att HIllary dödförklarats minst 10 gånger i det här primärvalet av en hel uppsättning ’talking head’ s.k politiska kommentatorer i amerikansk media och flertalet partifunktionärer öppet säger att ’varför kan inte kärringen lägga av’. Det var ju klart redan när Ted Kennedy och John kerry kom ut för Obama att han skulle bli parti etablisemangets kandidat. Hillary vägrar dock att ge sig.

 

Clinton, Hillary Rodham 16,727,863 47.63%
Obama, Barack Hussein 16,710,233 47.58%

Edwards ger Obama sitt stöd

SVD

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Internationellt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *