ESP med Jan Danielsson i Göteborg

Intresserad i Göteborg hade på måndagen möjlighet att höra Jan Danielsson hålla föredrag kring Lissabonfördraget och dess bakgrund. Mycket intressant, speciellt att få ett perspektiv hur man ser på europasamarbetet i övriga Europa. Jan Danielsson menade att vi nu är på väg in i en konsolideringsfas. Lissabonfördraget handlar om att få samarbetets inre struktur att fungera. Fördraget tar också mer hänsyn till den kritik om framförts mot EU och har anpassats där efter.

HPIM0303

 

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Europa-EU. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *