Mediahype kring schlagerfestivalen

DN1 SvD1 AB1 Politiken Dagbladet

Jag kan bara hålla med Jinge. När alla större svenska medier fylls av slagerfestival bevakning och även bloggar ska ägna sig åt slager då är det skönt att det finns vissa som gör annat. 

Förövrigt vem vann och är det slut på alla del-festivaler nu?

Nu när jag kom hem från en promenad förbi bronsåldersgravfälten i Jordbro så väntade ett e-postmeddelande från en av bloggens trogna besökare. Hon berättade att hon tyckte att jag var tyken som gnällde på mediahypen kring schlagerfestivalen.

Speciellt roligt är det att alla nordiska länderna är med i finalen, och det kan väl jag också tycka. Nu har jag ingen TV och det löser det hela för min egen del. Det lär sändas på radio också, men jag har just varit och hämtat tre böcker som ska komma ut i nästa vecka och har planerat kvällen för en thriller/deckare med en av mina absoluta favoritförfattare.

Jinges web och fotoblogg – politik, mellanöstern, sverige, mediekritik, foto, regeringen, vänster, tidningar, böcker » Ja, ja, ja, heja Norden då!

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Samhälle och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *