Monica Green om Per Nuder

Jag är inte direkt någon Per Nuder fan men alla kan tappa orken eller den politiska gnistan. Även riksdagsledamöter. Från alla partier. Nuder granskades väl just för den positionen han haft.

Monica Green(s) blogg –
Men nu när min egen lokaltidning, SLA, utan bättre vetande skriver ner Per Nuder på ledarplats känner jag ett visst behov av att berätta om hans arbete i Riksdagen. Förutom att Per deltar på våra gruppmöten, där socialdemokraternas politik läggs fast, deltar han i voteringarna (omröstningarna) i Riksdagen, ger oss andra råd och finns till hands i Riksdagskorridorerna.

Att han inte har en framskjuten plats länge innebär inte att han att han har försvunnit.

Dessutom reser han runt i landet och deltar på möten. Där träffar han väljare och allmänhet. Han deltar i partistyrelse och VU-möten. Han jobbar med ett särskilt ekonomiskt strategiskt uppdrag för det europeiska socialdemokratiska partiet. Det blir ganska löjligt att angripa honom genom att titta på hur många motioner eller riksdagsdebatter han har deltagit i.

Varför roar sig Skaraborgs allehanda att smutskasta Per Nuder. Varför inte granskar de inte vilka debatter de Skaraborgska Riksdagsledamöterna deltagit i?

Förmodligen för att de bara tagit del av några riksmediors utspel och att det kanske tar för lång tid att klicka på Riksdagens hemsida. Där skulle de ju kunna klicka vidare på ledamöter och se att det finns borgerliga ledamöter som inte lagt en enda motion sedan i oktober förra året, inte skrivit interpellationer och har på sin höjd deltagit 1-2 debatter under våren 2008.

Men det vill inte den borgerliga tidningen granska. För då skulle det ju visa sig att Riksdagsuppdraget inte bara går ut på att finnas i Riksdagshuset.

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *