Neo-Talibaner i Pakistan-Afghanistan

För den som är intresserad en video från det krig folkpartiet vill skicka svenska soldater att slås i. Det är en ’reklamfilm’ gjord av neo-talibaner för rekrytering. Notera att det är i bergstrakterna mellan Afghanistan och Pakistan som kriget förs. De experter som förutsåg att pakistan-afghanistan regionen skulle dras in i ett krig som påverkar hela central och sydostasien verkar få rätt.

Mer information finns på atimes.

Asia Times Online :: Video


Related
article: Setback for
Pakistan’s terror drive

Two videos made by the Taliban in Pakistan’s tribal areas between August 2007 and early 2008. The first video (”Recruiting) is a recruitment/propaganda effort with English subtitles. The second (”Battlefield”) shows battle scenes, including Pakistani troops laying down their arms.

Related article: Setback for Pakistan’s terror drive

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Internationellt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *