Nu lämnar jag s-bloggportalen

Som del kanske vet har jag varit aktiv i Göteborg att starta upp en gruppblogg och webbmedia utbildning som en lokal aktivitet med 12 andra socialdemokrater. Tanken var att vanliga socialdemokraterna skulle kunna synas mer på nätet och driva aktiv opinionsbildning. Detta genom att skriva, fotografera, videos och podsändningar på en gruppblog kallade solidarisktsverige.se.

Tyvärr är denna gruppblog nu avstängd från s-bloggportalen genom vad jag förstår främst klagomål från andra s-bloggare. Detta tillsammans med tekniska problem för mig att driva sin egen blogg ansluten s-bloggar gör att jag slutar pinga in blogginlägg. Om det har någon större betydelse tvivlar jag på men förhoppnings kommer det kanske ett eller annat inlägg via solidariskt sverige om den nu blir återställd.

Last ping and out 🙂

Hej Claes,
Jag blev tyvärr tvungen att inaktivera solidarisktsverige.se p.g.a. att du postar ut exakt samma inlägg som du gör på din personliga blogg. Jag har fått ett antal mejl från andra bloggare angående detta. Det blir väldigt tokigt om samma inlägg postas ut på flera bloggar som även pingas på s-bloggar.se
Dessa dubbelinlägg kommer att bli extremt förvirrande för alla. Hoppas på din förståelse!
::

Claes Krantz
to S-Bloggar

Reply

Jag förstår problemet även om det ställer till problem med deltagande på olika bloggar samtidigt. Det hade dock varit enklare om du varnat mig först innan du stänger av.

Men om vi gör så här att jag håller mig till att skriva inlägg på min blogg och överlåter till övriga deltagarna att skriva sina inlägg till solidariskt sverige?

Jag har 12 personer som det är tänkt ska börja skriva inlägg som en del av webbmedia utb. Troligen kommer det även fler så småningom

Jag ska också varna de övriga deltagarna att inte skriva samma inlägg på s-info där flera har bloggar och solidariskt Sverige.

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Socialdemokraterna och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Nu lämnar jag s-bloggportalen

 1. Anders Nilsson skriver:

  Hej Claes,
  jag är också en som allvarligt funderar på att lämna s-info. Personangreppen och nivån på debatten gör att jag tvekar att fortsätta, men jag vet inte hur man skall gå till väga. Mina kunskaper i weblogging är alltöf ringa. Du talar om att skapa något eget, kan du utveckla detta? Sedan ser jag ju att du också har din hemvist på västkusten, kanske kan det varaa en utgångspunkt?
  mvh
  Anders Nilsson

 2. Anonym skriver:

  Hej Claes,

  jag är också en som allvarligt funderar på att lämna s-info. Personangreppen och nivån på debatten gör att jag tvekar att fortsätta, men jag vet inte hur man skall gå till väga. Mina kunskaper i weblogging är alltöf ringa. Du talar om att skapa något eget, kan du utveckla detta? Sedan ser jag ju att du också har din hemvist på västkusten, kanske kan det varaa en utgångspunkt?

  mvh

  Anders Nilsson

 3. Pingback: Claeskrantz.se » Blog Archive » Delning inom socialdemokratin och lägg ner s-info

 4. Pingback: Claeskrantz.se : S-kritik i efterhand mot S+MP från Skåne och krig i s-bloggsfären

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *