Alliansen börjar med AMS politik?

Hmm, sedan när ingår utbildning i alliansens arbetsmarknadspoltik. Eller hjälp till eget företagande. Jag trodde det var skattesänkningar för de som har arbete som skulle motivera övriga att söka jobb?

Två industrier – olika stämning « Departementet

På förmiddagen idag var temat på presskonferense med Näringsministern och Arbetsmarknadsministern – varsel. De presenterade de två samordninsgmän som jobba med få att alla myndigheter jobbar för att de som sägs upp inom bilindustrin ska få en snabb och bra process till nytt jobb, företagande eller studier.

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Arbetsmarknad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *