Moderaterna upp till kamp

Tydligen ska det nya arbetarpartiet ta över även upp till kamp. Nästa steg är väl att de sjunger internationalen på moderaternas partistämma.

Vad det handlar om är naturligtvis vems verklighetsbild som ska bli den etablerade i media och hos folk i allmänhet. Här förlorar socialdemokraterna stort hittills på sin urusla media och kommunikations hantering.

https://www.expressen.se/polopoly_fs/1.660387!defaultImage/871541931.jpg

Politikerbloggen » Moderaternas nya slagord i internt brev: Upp till Kamp!

SLAGORD. I ett internt brev från moderaternas partisekreterare Per Schlingmann använder partiet nu slagorden “Upp till kamp för ett rättvist Sverige!”. Under den parollen ska moderaterna “möta väljarna och ta debatten om rättvisan i Sverige”.

Det är ombytta roller i politiken. Nyligen försvarade Mona Sahlin Volvos företagsledning i samband med de många varslen. Och i dag kan alltså Politikerbloggen berätta att moderaterna tagit till sig arbetar-slagorden “Upp till kamp!”

I det interna nyhetsbrev som Per Schlingmann skickat ut konstateras vidare:
“Mot oss står en socialdemokrati med en orättvis politik som efterlämnat ett orättvist Sverige.”

Schlingmann efterlyser synpunkter, tips och idéer som partiet “kan använda om vad du tycker är rättvist och orättvist i Sverige”. Han uppmanar väljarna att skicka mejl till adressen: [email protected]

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Moderaterna upp till kamp

  1. Pingback: Försvara demokratin istället för nyliberalismen! « Ett hjärta RÖTT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *