Obama + McCain?

Jag vet inte ur många som sett serien westwing vars presidentval och demokratiska kandidat till stora delar sägs varit inspirerat av Obama. Med den som sett serien vet att den besegrade republikanska kandidaten blev erbjuden en post i seriens demokratiska kandidats regering. Kommer Hollywood skriva manuskriptet här också.

Vem sade Òbama inte var pragmatiker?

Hopp om samarbete i krisen | USA-valet 2008 | SvD

Mötet ägde rum i Obamahögkvarteret i Chicago med reportrar närvarande i ett par minuter.

–Uppenbarligen, löd svaret från McCain på frågan om han är redo att bistå den nye presidenten.

Denne, med ena benet korsat över det andra, övade helt uppenbarligen på den pose som presidenter använder när de tar emot gäster i Ovala rummet. Syftet var att talas vid ”om hur vi kan fixa till landet och också tacka senator McCain för de enastående insatser han redan gjort” sade Obama.

Efter förra valet, 2004, blev det aldrig något liknande möte och valet 2000 slutade ju i bitterhet på båda sidor. Men precis som 1992 när förloraren George Bush sr bjöd in Bill Clinton vittnade detta möte om att de här bägge ovanliga politikerna nu är villiga att begrava stridsyxorna.

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Internationellt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *