Mona Sahlins almedalen 2009

Jag kan bara säga som Peter nedan i sitt bloggbrev till Mona Sahlin. Tala om visionerna, ge en berättelse som kan nå alla svenskar från förorter till villaområdena. Ge både optimism och en tro på framtiden. Och framför allt. Tala om ett sverige där alla behövs, där alla får möjligheten oavsett bakgrund. Tala om framtiden efter 2010.

Det behövs ingen kritik mot opposition i dagens almedalstal. Bara visa på att ett annat sverige är möjligt än dagens.

Andra Bloggar:

Möte med piraterna, Almedalen is the shit!, Privatblogg eller propagandablogg?, Om (C), vakthundar och Maud Olofsson, Mona, nu gäller det!

Peter Andersson – med rätt att tycka….: Ett bloggbrev till Mona Sahlin

Jag både hoppas och tror mig veta att du är rejält laddad inför kvällens tal i Almedalen. Trots konkurrensen från det EU-ordförandeskap som startar och statsministern Reinfeldts jippo på Skansen kommer det du säger att betyda så mycket: svenska väljare som söker svar på sina frågor om politiken. Partiarbetare som så gärna vill göra så mycket för en socialdemokratisk och rödgrön valseger nästa år. Alla företrädare för näringslivs- och organisationsSverige som är på plats i Almedalen. Det du säger kommer att granskas, kritiseras och nagelfaras. Men det har mycket stor betydelse för hur valdebatten kommer att föras.

Reblog this post [with Zemanta]

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Socialdemokraterna och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *