Jobbkongress 2009 – Göteborgspensionärer överlämnar namninsamling till Mona Sahlin

Det är en intressant blandning av bloggare och nätaktiva på den socialdemokratiska partikongressen. Bland många andra aktiva fanns här också ett gäng pensionärer som bloggar och driver kampanj för ett rättvisskatt på en egen webbplats.

I Älvsjö var de på plats för att överlämna för att överlämna en namninsamling för rättvisskatt efter bärkraft till Mona Sahlin som lyssnade intresserat när hon besökte de bloggande pensionärerna.

Några andra bloggar från kongressen hittar du här:
Tack KomVux för Thomas Bodström, S-kongressen har sagt sitt om skolpolitiken, 50/50 – varför är det så jla svårt?, DN ser regeringens orättvisa… lite iallafall
 

Ikväll träffade delar av pensionärsutskottet från Göteborg Mona Sahlin för att lämna över 2000 namnunderskrifter för en rättvis skatt, ”skatt efter bärkraft” . Underskrifterna ska ses som ett stöd för partiledningens fortsatta arbete för en socialdemokratisk skattepolitik. Mona Sahlin tackade för det goda partiarbete som man genomfört i Göteborg, och hoppades på fler sådana initiativ i resten av landet.

DSCN3582
DSCN3578

Rättvisskatt NU » Mona Sahlin informeras av Göteborgs partidistrikts pensionärsutskott om kampanjen för rättvisskatt

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Socialdemokraterna och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *