Tidningarnas politiker idol fortsätter

Det enda som fattas är möjligheten att ringa in och för 20kr i minuten rösta på vem man tycker är den bästa politikern i veckans omgång av politiker idol – också kallad opinionsinstitutens förtroendemätningar.

Som precis som idol följs upp av tidningarna med stora rubriker om vem som är uppe eller nere bland partiledarna

Möjligen skulle den politiker som bäst kan framföra en mimad låt i riksdagen också vinna lagförslagen?

Låt en dansande eller sjungande Reinfeldt eller Sahlin avgöra nästa års val.

Vem behöver den där tråkiga omröstningen som sker var 4 år i Sverige om man kunde telefonrösta fram sina politiker efter hur bra de framför over the rainbow….?

Bloggat:
Synovate och Wetterstrand, Slaget kommer att stå emellan glada moderater och sura sossar, Moderaterna får 54% eller?, Peter Andersson – me…, In Your Face, Peter Karlberg, Ensam mamma söker in…, Kent Persson (m) blo…, Jinges Web och Fotob…, Rickard Wendel, Pophöger, Marknadsliberalen, jj.n och Din ledamot i riksda…

Media:
Förtroendet ökar stort för MP-toppÖkat förtroende för Wetterstrand;

 

Väljarnas förtroende för statsminister Fredrik Reinfeldt (M) når en ny toppnotering.

Nu är hans främsta konkurrent Miljöpartiets Maria Wetterstrand som passerat S-ledaren Mona Sahlin, framgår av DN/Synovates mätning.

Väljarnas förtroende är även större för Maud Olofsson (C) än för Sahlin. Minst förtroende åtnjuter vänsterledaren Lars Ohly.

Drygt hälften, eller 54 procent, uppger att de har stort förtroende för Reinfeldt, vilket är det högsta stöd han fått sedan han blev partiledare.

Nio av tio borgerliga väljare säger sig ha stort eller mycket stort förtroende för honom, vilket också en tredjedel av oppositionens väljare säger sig ha.

Därmed är förtroendet större för Reinfeldt än vad det var för KD-ledaren Alf Svensson på hans tid.

Rekordstort stöd för Reinfeldt | Nyheter | Aftonbladet

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Samhälle och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 svar på Tidningarnas politiker idol fortsätter

 1. remzija aliji skriver:

  Mit e-mail är
  [email protected]
  tel.nr.mobil.nr.
  076-0972519

 2. remzija aliji skriver:

  Mit e-mail är

  [email protected]

  tel.nr.mobil.nr.

  076-0972519

 3. remzija aliji skriver:

  Som jag sa forrut det är skrämmande att man tror att man kan överleva med 2300 i månaden desutom betallar ett bussbiljet på 435 kr.resten av det summan bli mat pengar.desutom andra räkningar betallas på 6300 av det summan som jag får på ca 8200 upp till 8600 och månads biljet måste köpas varge månad.på den här sättet lever jag somen råtta utan jobb utan bra liv utan bra inkomst. På den här sättet kommer jag att fölora hela min viljan elt totalt.DEt recker inte att leva på1800 att köppa mat hygien kläder och betalla lekar besök och medicin när det behövs.
  mvh
  Remzija

 4. remzija aliji skriver:

  Som jag sa forrut det är skrämmande att man tror att man kan överleva med 2300 i månaden desutom betallar ett bussbiljet på 435 kr.resten av det summan bli mat pengar.desutom andra räkningar betallas på 6300 av det summan som jag får på ca 8200 upp till 8600 och månads biljet måste köpas varge månad.på den här sättet lever jag somen råtta utan jobb utan bra liv utan bra inkomst. På den här sättet kommer jag att fölora hela min viljan elt totalt.DEt recker inte att leva på1800 att köppa mat hygien kläder och betalla lekar besök och medicin när det behövs.

  mvh

  Remzija

 5. remzija aliji skriver:

  Hej igen!
  Jag har en coach i skolan som hon handledar mig och vill se om jag har sökt praktik varge veckan .Hon säger inte sök jobb utav säger hon sök praktik.Jag sökte praktik fast det är svårt att skaffa praktik inom det området jag är inte utbildad.Finns det nån arbetsplatc som dem kan skicka mig på andra utbildning och att jag går i skolan och å praktiken där kan jag få garanterad jobb efteråt jag blir färdigt med utbildning och med praktik och att kan få utbildning bidrag att klara mig ekonomiskt litte bättre tills jag studerr och tills jag går på praktik.Det funkar inte så här att få bara aktivitetstödd och gå på praktik där jag ä inte utbildad och vad som händer sen efter 6 månader kannske jag får inte jobb ändå.
  MVH
  Remzija

 6. remzija aliji skriver:

  Hej igen!

  Jag har en coach i skolan som hon handledar mig och vill se om jag har sökt praktik varge veckan .Hon säger inte sök jobb utav säger hon sök praktik.Jag sökte praktik fast det är svårt att skaffa praktik inom det området jag är inte utbildad.Finns det nån arbetsplatc som dem kan skicka mig på andra utbildning och att jag går i skolan och å praktiken där kan jag få garanterad jobb efteråt jag blir färdigt med utbildning och med praktik och att kan få utbildning bidrag att klara mig ekonomiskt litte bättre tills jag studerr och tills jag går på praktik.Det funkar inte så här att få bara aktivitetstödd och gå på praktik där jag ä inte utbildad och vad som händer sen efter 6 månader kannske jag får inte jobb ändå.

  MVH

  Remzija

 7. remzija aliji skriver:

  Hej igen!
  Jag är utbildadundersköterska fast det finns inget jobb i14 månader jag är arbetslös.Nu går jag skolan där vi söker praktik vart som helst att få nåt jobb senare.från försökrings kassan får jag aktivittetstödd på ca.8200 upp till 8600 nånting i månaden och bor helt ensam och har räkningar på 6300 i månaden.Det är jätte svårt att leva så här i 14 månader.Kan man leva så här på 2300 att ha resten får matt hygien och kläder.Pengarna recker inte å den här sättet desutom jag söker jobb det finns inte.Och är tvungen att söka praktik på 6 månader och leva så här.
  MVH
  Remzija

  • petra skriver:

   Det är ju så att du måste ta för dig ….Du kan inte bara vänta på att allt ska dyka upp framför dina framfötter…..Man ska dock inte ta all skit de skall självklart hänvisa till både praktik/ jobb som ska igentligen utgå inom fas 3 där någon form av företag tar sig an och anställer dig ….Endast då har du rätt till högre summa i form av lärlings lön….

   Det är ju bedrövligt att de är så för vissa Men man måste dock va tydlig med vad man vill,om man skall kunna bli nåt

 8. remzija aliji skriver:

  Hej igen!

  Jag är utbildadundersköterska fast det finns inget jobb i14 månader jag är arbetslös.Nu går jag skolan där vi söker praktik vart som helst att få nåt jobb senare.från försökrings kassan får jag aktivittetstödd på ca.8200 upp till 8600 nånting i månaden och bor helt ensam och har räkningar på 6300 i månaden.Det är jätte svårt att leva så här i 14 månader.Kan man leva så här på 2300 att ha resten får matt hygien och kläder.Pengarna recker inte å den här sättet desutom jag söker jobb det finns inte.Och är tvungen att söka praktik på 6 månader och leva så här.

  MVH

  Remzija

 9. remzija aliji skriver:

  hej igen!
  Jag känner mig väldigt oroligt inför framtiden som arbetslös.Sökte jobb aktivt fast det hände ingeting i 14 månader.NU är jag tvunge och erbjuden att söka praktikt inom andra yrkesområdet där jag är utbildad och där jag är inte utbildad.På den här sättet förlorar man sin viljan totalteftersom jag anser det tr tid att skaffa sig ett job och jag är inte ung heller att .Vill gärna skaffa et jobb inom det jag är utbildad .MVH
  REMZIJA

 10. remzija aliji skriver:

  hej igen!

  Jag känner mig väldigt oroligt inför framtiden som arbetslös.Sökte jobb aktivt fast det hände ingeting i 14 månader.NU är jag tvunge och erbjuden att söka praktikt inom andra yrkesområdet där jag är utbildad och där jag är inte utbildad.På den här sättet förlorar man sin viljan totalteftersom jag anser det tr tid att skaffa sig ett job och jag är inte ung heller att .Vill gärna skaffa et jobb inom det jag är utbildad .MVH

  REMZIJA

 11. remzija aliji skriver:

  Hej!
  Hur längre skall jag bli arbetslös och få ett jobb som vikarie.Finns det nåt bättre framtid?Jag är arbetslös och söker jobb inom området jag är utbildad och där jag är inte utbildad fst händer ingeting fortfarande.Desutom betallar jag medlems avgift i arbetslöshets kassan
  Jag går i skolan angående karriärchoachning där har vi ärbjudande att söka praktik .DEt finns inget jobb.Hur längre skall detta pågå å här?jag är utbildad och det finns inget jobb fast måste söka praktik inom andra området där jag är inte utbildad och man vet inte vadsom komer att ske efter praktiken tar slut.Kanske bli skickad på utbildning och därefter igen på praktiken.Jag är 44 år gammal ser inga framtids channser på det sättet.
  mvh
  REMZIJA

 12. remzija aliji skriver:

  Hej!

  Hur längre skall jag bli arbetslös och få ett jobb som vikarie.Finns det nåt bättre framtid?Jag är arbetslös och söker jobb inom området jag är utbildad och där jag är inte utbildad fst händer ingeting fortfarande.Desutom betallar jag medlems avgift i arbetslöshets kassan

  Jag går i skolan angående karriärchoachning där har vi ärbjudande att söka praktik .DEt finns inget jobb.Hur längre skall detta pågå å här?jag är utbildad och det finns inget jobb fast måste söka praktik inom andra området där jag är inte utbildad och man vet inte vadsom komer att ske efter praktiken tar slut.Kanske bli skickad på utbildning och därefter igen på praktiken.Jag är 44 år gammal ser inga framtids channser på det sättet.

  mvh

  REMZIJA

 13. Pingback: Högerflummet förnekar sig inte « Nemokrati

 14. Pingback: Claeskrantz.se » Kvacksalveri den moderata metoden till anställning? – Hypnos, healing och beröringsterapi till arbetslösa

 15. Beata Ek skriver:

  Ni är ju inte så många moderater så du kommer säkert in i riksdagen Mary. Du får väl skriva en hip låt som fru Bildt hade pengar nog att köpa. Klä dig ungdomligt och yra om omöjligheter som visar att du inte har en hum om svensk tradition och svensk lagstiftning. Gör som Anna-Maria slå blå dunster i folks ögon. Moderatväljare är ju inte så noggräknade. Inte Reinfeldt heller. Han valde två stolpskott till ministrar förutom Littorin som jag hoppas förpassas till EU där de mest omöjliga moderaterna förr eller senare blir placerade.
  I EU-parlamentet är deras enda uppgift att obstruera och rösta nej.
  Som arbetsmarknadskommissionär kan Littorin anförtros att vässa blyertspennor. Marknaden sköter ju arbetsmarknaden enligt nyliberal doktrin.

  Bästa hälsningar från Beata

 16. Beata Ek skriver:

  Ni är ju inte så många moderater så du kommer säkert in i riksdagen Mary. Du får väl skriva en hip låt som fru Bildt hade pengar nog att köpa. Klä dig ungdomligt och yra om omöjligheter som visar att du inte har en hum om svensk tradition och svensk lagstiftning. Gör som Anna-Maria slå blå dunster i folks ögon. Moderatväljare är ju inte så noggräknade. Inte Reinfeldt heller. Han valde två stolpskott till ministrar förutom Littorin som jag hoppas förpassas till EU där de mest omöjliga moderaterna förr eller senare blir placerade.

  I EU-parlamentet är deras enda uppgift att obstruera och rösta nej.

  Som arbetsmarknadskommissionär kan Littorin anförtros att vässa blyertspennor. Marknaden sköter ju arbetsmarknaden enligt nyliberal doktrin.

  Bästa hälsningar från Beata

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *