Varför måste A-pressen uppfinnas på nytt?

Varför måste A-pressen uppfinnas på nytt? – Diskussion och frågestund på restaurang trappan i Göteborg Varför måste A-pressen uppfinnas på nytt? Från att det på åttiotalet funnits 22 arbetarrörelseägda tidningar, finns det idag nämast inga. Det liberala pressmonopolet tolkar naturligtvis verkligheten i vissa givna riktningar. Vad saknas? Och garanterar verkligen en A-press mer nyanserade beskrivningar av verkligheten? Hur skall man lyckas uppfinna på A-pressen på nytt? BO BERNHARDSSON chefredaktör Tiden och tidigare Arbetet, engagerad i Efter Arbetet NISHA BESARA chefredaktör Dagens arena ANNE-MARIE LINDGREN Arbetarrörelsens tankesmedja BO SAHLIN vd AIP Media Produktion AB Samtalsledare: SEWILIUS BERG

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Media, Video Inlägg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *