Folkpartiet om Hushållstjänster – Framtidsbransch istället för Saab

Om man ska tolka vad FP och dess partisekreterare Ullenhag säger menar han verkligen att hushållstjänstmarknaden är viktigare som framtids bransch än Saab?

Samma Saab som medan det fortfarande var svenskt alliansregeringen inte ville ställa upp med ett öre till tillskillnad från den hushållstjänstebransch som alliansen vill stödja med 1.3 miljarder. 

"Eftersom det är Vänsterpartiets mer renläriga linje om att avskaffa rut som nu har blivit hela oppositionens politik känns det naturligt för oss att ta debatten just med er", skriver FP:s partisekreterare Erik Ullenhag i ett brev till V:s partisekreterare Anki Ahlsten.

I brevet skriver han att FP tänker göra avdraget till en valfråga, eftersom det skapat minst 6 000 jobb, vilket är dubbelt så många jobb som på Saab, har gjort svarta jobb vita och lett till att småbarnsfamiljer kan byta timmar med skurhinken mot timmar med barnen.

Ullenhag föreslår debatter med V i varje län i landet.
DI

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i alliansen och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *