Leif Pagrotsky etta på Göteborgs riksdagslista för Socialdemokraterna

Det ska bli intressant att se hur rikspolitiken och valrörelsen kommer att hanteras av de både nya och gamla riksdagsledamöter som ska representera socialdemokraterna i Göteborg om allt går väl i valet. 

Göteborg får både tyngd och spännvid i sin riksdagslista för socialdemokraterna men det är fortfarande en lista som i stort är ett blankt papper för de flesta göteborgare utanför socialdemokratin. Jag hoppas att alla kandidaterna är redo att gå ut och tala med göteborgare och minst lika viktigt har en vision och tanke med vad de vill göra i riskdagen. Speciellt med tanke på alla de utmaningar som Göteborg står inför de närmaste åren.

Valkommittén i det socialdemokratiska partidistriktet i Göteborg föreslår dessutom att en annan nykomling, ombudsman Mattias Jonsson på Metall-41:an, hamnar på valbar plats.

Blir valet en framgång för socialdemokraterna i Göteborg så kan även Cecilia Dalman Eek ta plats på Göteborgsbänken i riksdagen. De tre toppnamnen på listan, Leif Pagrotsky, Gunilla Carlsson och Lars Johansson, är redan i dag riksdagsledamöter.

Nya s-namn till riksdagen i höst – Göteborg – www.gp.se

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *