Thomas Bodström – Avgå Beatrice Ask

Jag ser att  Thomas Bodström kräver Beatrice Ask avgång på sin blogg. Groda eller felaktiga uttalanden från Beatrice Ask är en sak men frågan är om hon kan stanna kvar i en regering där hon och statsminister tydligt har helt olika åsikter i den grundläggande fråga om hur hon hanterar sitt jobb. 

Bloggat:
AlliansfrittSverige.se

Ask bör ta tillbaka uttalandet om oskyldiga eller avgå

"Jag är den enda som tänker på flickorna som utnyttjas." sa Ask idag till TV 4. Det skulle försvara att hon fortfarande vidhåller sin obegripliga uppfattning att omgivningen ska få veta om en person är misstänkt för brott. Hon försöker alltså påskina att hon är den enda som tänker på flickor som utnyttjas. Det betyder att alla andra som har kritiserat Ask, och det är ganska många vid det här laget, struntar i flickorna. Med hennes resonemang så bryr sig inte de om brottsoffer som hävdar att det är viktigt att följa grundlagen och Europakonventionen. Det är skampålens princip vi ska följa i stället, och till och med för människor som ännu inte är dömda.

Jag trodde att det rörde sig om en groda från Ask, men ännu efter fyra dagar så har hon inte tagit tillbaka det. Efter Reinfeldts uttalande i lördagsintevjun i P1 är det också uppenbart att statsministern och justitieministern har olika uppfattningar i denna grundläggande fråga. BODSTRÖMSAMHÄLLET: Ask bör ta tillbaka uttalandet om oskyldiga eller avgå

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Moderaterna, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Thomas Bodström – Avgå Beatrice Ask

  1. very interesting posts nonetheless

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *