Fi bränner 100000 och sin framtid i almedalen?

 

Gudrun Shyman i almedalen

Gudrun Schyman bränner 100000 i reklambyrå pengar i almedalen

När FI lägger som almedals aktivitet väljer att bränna 10000 de fått från en reklam byrå i en korvgrill har i alla fall jag svårt att ta partiet på allvar. Det får Ian och Bert i nydemokrati att verka seriösa.

Är korvgrillning med 100-lappar det kostnadseffektiva sätt FI vill föra ut sitt budskap tror jag man misslyckats.

Bloggat:
apg29, Rasmus Lenefors, Opinionsbloggen,Thomas Böhlmark, Mathias Sundin, Full Mental Straight…, Holmqwist, Sagor från livbåten,Robsten blog, Svensson och Ravennas blogg

Mer i media
AB

Schyman och FI är febrilt aktiva i veckans programblad. Torgmötena, debatterna, seminarierna och duellerna avlöser varandra.

Schyman upprepar kritiken mot medierna om att inte få vara med i valdebatter. Hon fortsätter också rasa mot att opinionsinstituten inte särredovisar FI.

– Det är vi väldigt frustrerade, besvikna och arga över.

– Ska vi värna demokratin måste fler demokratiska rörelser skildras än de som sitter vid makten, fortsätter Schyman.

Almedalen – där partier, myndigheter, företag och organisationer lägger miljoner på arbetstimmar, lokaler, föreläsare, mat och dryck – är ett viktigt forum där FI på ett kostnadseffektivt sätt kan få ut sina jämställdhetsbudskap, säger hon.

– Jag hoppas få fler att förstå att FI är en viktig kraft i politiken, att få fler att förstå att det krävs ett organiserat, systematiserat politiskt arbete.

Hon ser Almedalen som en slags start för FI:s valrörelse. Schyman är positiv inför valet, och jämför med hur Miljöpartiet pressat de andra partierna att tvingas inse att miljöfrågorna är ett kunskapsområde. FI kan stå för samma prestation vad gäller jämställdhet, tror Schyman.

Almedalen viktigt avstamp för FI – DN.se

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Fi bränner 100000 och sin framtid i almedalen?

  1. Kjell Stjernholm skriver:

    länkar idag

  2. Pingback: Schyman bränner upp sedlar - och avslöjar svenska medier | Kulturbloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *