Alliansen katastrofdagar i almedalen

Om någon hade planerat katastrofdagar för alliansens under almedalsveckan kunde de inte gjort ett bättre jobb än under de senaste 2 dagarnas alla olika händelser.

DSCN5397

De rödgröna presenterar en uppgörelse om utbildningspolitiken precis före ‘utbildnings’ partiet folkpartiet har sin dag i almedalen. Något som kanske förklara folkparti ledarens konstigt ihopplockade gamla skåpmat. 

centern_riksdagsledamot

Center förlorar en riksdagsledamot som lämnar centern besviken på kärnkkrafts stödet och oviljan inom centern att jobba med de mjuka frågorna. Och hon lämnar med orden att hon vill stödja Mona Sahlin.

Centerledaren förföljs av avgångsrykten precis som hon ska hålla sitt tal i almedalen och lokala centerpartister revolterar mot Maud och vägrar jobba för henne.

center

Arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin avgår nära gråten i en kaotisk presskonferens där han ersätts med migrationsminister Tobias Billström. Arbetslinjen var tydligen inte viktigare än att migration och arbetsmarknad kan hanteras av samma personer.

KD ledaren Göran Hägglund är magförgiftad och kommer troligen inte att dyka upp varken för det regeringssamträde som alliansen skulle hålla i Visby eller till det tal som han skulle hålla i almedalen.

Vad mer kan hända alliansens partiet innan almedalsveckan är slut….?

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Diverse och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *