KD ledaren kräver att Littorin svarar

Uppenbarligen fungerar det inte att Sveriges statsminister agerar ombud för Littorin. Frågan är om Littorin är i sådant skick han kan träda fram. Han har ju i praktiken gjorts till en paria av moderaterna det parti som han  byggde upp som nya moderaterna med kompisarna reinfeldt, borg och schlingman.

Hela hanteringen har ju blivit till en slags grekisk tragedi med Littorin och kvinnan i centrum.

Och historien påverkar valrörelsen. Hela moderaternas kommunikations apparat har ju dragits in i hanteringen 80 dagar före ett val. Liksom  statsministerns närmaste man. Det påverkar också hela alliansen vilket väl förklarar att KD ledaren är först ute och kräver svar av Littorin och moderaterna.

Göran Hägglund skräder inte orden när han kommenterar uppgifterna om Sven Otto Littorins påstådda sexköp.
– Om det här är sant är det förfärligt och helt oacceptabelt. Det är dessutom en tragik för ganska många inblandade personer om det är sant.

”Han måste träda fram”

Bollen ligger nu hos Sven Otto Littorin. Han måste träda fram oavsett om det är så som Fredrik Reinfeldt säger, att han förnekar, eller om han är skyldig.

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i alliansen, Moderaterna, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *