RödGrönaTorg 2010–Förortsturne och tävling varför rösta rödgrönt

 

En intressant inititativ som startats lokalt i Göteborg av Mattias Dristig med flera är RödGrönaTorg

Som han beskriver det själv:

RödGrönaTorg är en gemensam satsning som backas upp av Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Miljöpartiet i Göteborg med syfte att få till ett regeringsskifte i valet 2010.

Tanken är att en förortsturné med musik och politik ska genomföras på några utvalda torg och att väljarna ska få svar på varför den Röd-Gröna-politiken är bättre än den nuvarande.
Fokus kommer alltså att ligga på riksdagspolitik, folkfest och underhållning!

Tillsammans med Göteborgsupplagan av tidningen ETC så presenterar han nu en tävling för att få igång valrörelsen en aning. För att vara med gör man följande: Skriv i facebookgruppen (max 6 meningar) varför just DU ska rösta RödGrönt i valet 2010.

Exempel: ”Jag ska rösta RödGrönt i valet 2010 därför att jag är trött på ett samhälle som premierar egoism framför solidaritet, samt anser att en grön omställning är en av de viktigaste frågorna som vi står inför” / Mattias Dristig

Den 2 augusti drar vi sedan helt slumpmässigt tio namn av de inskickade och dessa vinner en tre-månaders-prenumeration (totalt 12 nummer!) av Göteborgsupplagan av ETC.

Tillsammans med Göteborgsupplagan av tidningen ETC så presenterar vi nu en tävling för att få igång valrörelsen en aning. För att vara med gör man följande: Skriv i facebookgruppen (max 6 meningar) varför just DU ska rösta RödGrönt i valet 2010.
Exempel: ”Jag ska rösta RödGrönt i valet 2010 därför att jag är trött på ett samhälle som premierar egoism framför solidaritet, samt anser att en grön omställning är en av de viktigaste frågorna som vi står inför” / Mattias Dristig
Den 2 augusti drar vi sedan helt slumpmässigt tio namn av de inskickade och dessa vinner en tre-månaders-prenumeration (totalt 12 nummer!) av Göteborgsupplagan av ETC. Sweet!
Man kan även lämna en kommentar på bloggen (för personer som inte har ett Facebook-konto).
/ Mattias Dristig, projektledare
Ps. RödGrönaTorg:2010 tackar ETC som gjorde denna tävling möjligt!
Finstilta:
– Vid eventuell vinst kommer vi be om din adress och sedan lämna ut denna till ETC. 
– Endast ett bidrag per person kommer tillåtas.
– Om man redan nu prenumererar på tidningen får man ge bort sin vinst till valfri person.
– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

RödGrönaTorg:2010: Tävling!

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, rödgröna och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *