RödGrönaTorg–Valsatsningen in Göteborg startar

Nu startar den rödgröna valsatsningen i Göteborg med framträdande av lokala kultur och media personligheter som talar om varför just de kommer att rösta rödgrönt i valet 2010. Filmer gjorda av av mig..

Mer kommer. Följ bloggen https://rodgronatorg2010.blogspot.com/ för uppdaterad information.

Jesper Odelberg – Om att rösta rödgrönt

Författaren och filmaren Renzo Aneröd berättar varför han ska rösta rödgrönt i september.

Livet Nord – Om att rösta rödgrönt

Den rödgröna kampanjen har nu börjat komma igång på allvar i Göteborg. RödGrönaTorg:2010 heter satsningen som ska kulminera i några heldagar med politiska händelser och uppträdanden ute i förorten i början av september. Några av Göteborgs kulturpersonligheter ger redan satsningen sitt fulla stöd genom att uttala sig om deras personliga anledningar till att rösta rödgrönt.
RödGrönaTorg:2010 är den officiella satsningen inför valet som backas upp av Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet i Göteborg med primärt syfte att få till ett regeringsskifte.

Projektledaren Mattias Dristig berättar: ”Tanken är att vi kommer vara ute i några förorter för att visa väljarna varför de bör rösta rödgrönt nu i riksdagsvalet. Politik ska blandas med musikuppträdanden och happenings. Målet är att få till en folkfest-stämning som tilltalar alla åldrar på de torg som vi besöker. ”
Jesper Odelberg (komiker), Renzo Aneröd (författare/filmare), Roland Jansson (skådespelare), Christina Kjellson (visartist), Christian ”Crippa” Odin (bandet Attentat/Troublemakers), Gunnar Källström (visartist), Johan ”RedTop” (kulturprofil), Christian Smedström (bandet The 2120´s), Livet Nord (musiker/arrangör), Ingrid Brännström (artist/musiker), Christoffer Johansson (artist/musiker), Floid Gumbo (artist), Lucas Stark (artist/musiker) och Jonas Simonson (bl a bandet Den Fule) … är alla exempel på personer som hittills har uttalat sig.Alla filmer är gjorda i samarbete med den politiska bloggaren Claes Krantz som är aktiv inom det progressiva bloggnätverket Netroots i Göteborg.

Här kan man följa satsningen på nätet där också filmerna kommer upp allteftersom:
https://rodgronatorg2010.blogspot.com/

 

https://www.facebook.com/group.php?gid=140910112589182&ref=ts
///Mattias Dristig, projektledare
dristig(at)hotmail.com
073 905 50 33 begin_of_the_skype_highlighting   073 905 50 33 end_of_the_skype_highlighting


RödGrönaTorg:2010: Pressutskicket och de första filmerna

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, rödgröna, Video Inlägg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *