Socialdemokraterna presenter sina valaffischer

Affisch_8_180x260

Budskapet på de socialdemokratiska valaffischerna kan nog sammanfattas på ett sätt. Vi vill göra något för de arbetslösa tillskillnad mot alliansens politik av passivt CV-skrivande och förvaring av de arbetslösa i program.

Se är det roligt att se göteborgarna Pagrotsky och Hulten på affischerna.

– Detta är en otålig kampanj. Vi vill förändra på riktigt. Vi kan inte vänta. Det är i verklig mening en kamp om värderingar, en kamp om förändringar. Vi vill vara med och visa lösningar på ojämlikhteterna vi ser i samhället, det kan vi bara göra med en ny regering, sade Mona Sahlin vid pressträffen.

– Ungdomsarbetslösheten som samhällsproblem genomsyrar kampanjen för det säger mycket om regeringens misslyckade politik – vi tar steget längre och visar vad vi vill göra för att förändra Sverige, sade Karin Pettersson kommunikationschef.

– Vi har haft som mål att samtala med en miljon väljare inför valet och har hittills nått 300 000 personer – det är mer än vad Moderaterna lovat att nå under hela deras valrörelse, sade Ibrahim Baylan, partisekreterare.

– Statsministern pratar om en synvilla och för kampen mot statistiken. Vi vet vad vi vill göra för Sveriges ungdomar kan inte vänta. Det här är på riktigt – det är ingen synvilla, avslutade Mona Sahlin.

Valaffischer och TV-reklam – www.socialdemokraterna.se

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Socialdemokraterna och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Socialdemokraterna presenter sina valaffischer

  1. Adde Henriksson skriver:

    Ooh så snygga affischer vi har, jag blir alldeles varm i kroppen. Nu kommer det att vända för nu ska folk nog fatta att vi är bäst, hoppas hoppas hoppas, rött är rätt, alliansen är bara tramsen. Jag hoppas verkligen det börjar gå bra nu när vi kan sätta upp våra affischer. Vi har ju snygga affischer med alla som är arbetslösa det är en grupp som måste synas. Medan moddarna har bara trams på sina affischer. Men ändå så säger folk i tidningen att våra affischer inte är så bra som deras?SÅHÄR. Jag tror inte folk fattar. Vi i socialdemokraterna är dom som har lösningen, vi byggde landet och vi vet vad folk ska ha men dom som läser aftonbladet är nog borgare som sitter vid sin data hela dagen på jobbet. Arbetslösa eller de som står i processindustri eller tar hand om sinnessjuka eller som kör skogsmakin har INTE tid att sitta och knappa och rösta och så.Folket behöver socialdemokratin och vi behöver folket OCH det ska vi få. Med Mona mot framtiden, vi kan inte vänta och det kan inte folket heller.

  2. Pingback: Vad säger affischerna? « Ulrika Falk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *