Boken om netroots nu ute att köpa


Boken om netroots släpptes under gårdagen i
Stockholm under ett relaseparty i LO-Borgen på Barnhusgatan. Jag har bidragit till ett kapitel med perspektiv kring om att blogga utanför Stockholms centrerade media värld och om bloggande som ett ett alternativt sätt för att engagera sig politiskt. Jag har även tagit en stor del av bokens foton.-

Boken finns att köpa här.  Och nej för jag misstänker den frågan kommer. Jag får inte ett öre för boken som går till mig. Bara några minuter till av mina 15 minuter för att se mina ord i bild o tryck.

SDC10014
SDC10013
SDC10030
SDC10048

 

Medverkande skribenter: Peter Andersson, Nina Andersson Brynja, John Aravosis, Matilda Ardenfors, Klara Denckert, Alexandra Einerstam, Ulrika Falk, Björn Fridén, Aurora Gullberg, Gunilla Hjalmarson, Peter Högberg, Claudia Jiménez Guala, Peter Johansson, Claes Krantz, Karin Pettersson, Martin Rosvall, Rosemari Södergren, Johan Ulvenlöv, Anders Utbult, Johan Westerholm, Marika Lindgren Åsbrink.

UPPDATERING: Gott folk, tillställningen dras med det något trevliga problemet att det helt enkelt inte finns plats för mer folk – vi kan alltså inte ta emot fler nyanmälningar. Beklagar detta, men Netroots kommer att ha fler trevliga sammankomster framöver.
Välkommen på mingel
Tid: 12 augusti, 17:30 – 20:00
Plats: LO, Barnhusgatan 18, Stockholm
Med Eric Sundström, Chefredaktör AIP, som konferencier bjuds det på något gott att dricka, tilltugg och lite umgänge för att fira att den efterlängtade boken "Netroots – En progressiv bloggrörelse som sätter agendan" (Bilda Förlag) nu når hyllorna. Medverkande författare finns på plats för en kväll i gemytlighetens tecken.

Netroots: Välkommen på mingel

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Diverse, Netroots och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *