S-Västra Götaland–1 timmas väntetid på akuten

Som Anneli Hulten skriver nedan presenterade socialdemokraterna i Västra Götland idag ett vallöfte om max 1 timmes väntetid på akutmottagningarna innan man får träffa en läkare och 4 timmar innan man är färdig. Dessutom ska svårt sjuka äldre och barn ska kunna få hembesök för att avlasta akutmottagningarna.

Sosse.tv som jag jobbar med var ute på stan och frågade folk vad de tyckte om detta. 

Idag presenterade Kerstin Brunnström (S) ett av våra vallöften under kommande mandatperiod:
När du besöker någon av sjukhusens akutmottagningar ska du inte behöva vänta mer än max en timma för att få träffa en läkare.
Bra!
Fick dessutom en länk från mina vänner på Sosse.tv som varit ute på stan och frågat hur medborgarna uppfattar detta vallöfte.
Jag kan bara med glädje ställa mig bakom regionens initiativ till tidsgarantin och till att vilja utveckla mobila sjukvårdsteam för äldre, multisjuka och barn. Att sitta på akuten med två friska och ett sjukt barn som ensamstående förälder är en omvittnad pärs. Detta tycker jag visar på att vi kan utveckla och stärka välfärden.

Hulthén – www.gp.se

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Göteborg, Politik, Socialdemokraterna och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på S-Västra Götaland–1 timmas väntetid på akuten

  1. Anonym skriver:

    S i Västra Götaland har Sveriges bästa valplattform. Så det så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *