(S) omvalskampanj – Rösta med hjärtat i Västra Götaland

Det är Leif Pagrotsky som blir vallokomotivet i alla fall i de radio och spotiy  kampanjer villket kanske är logiskt som den mest kända s-politikern. Och väl insatt i regionfrågor får man anta.

En reklamkampanj för 3 miljoner samtidigt som själva partiorganisationen går på knäna ekonomiskt får dock mig att undra.  Är det verkligen bästa sättet att nå ut med ett budskap och vad man vill politiskt speciellt i ett folkrörelse parti?

Ännu mer får det mig att undra också över budskapet till vanliga partiaktiva som vill göra något att det inte finns några pengar. Och att det är ideella insatser som gäller.

Och vad hände med regionpolitiken?

Här är (S) omvalskampanj – Dagens Media: ”Kampanjen har tema Dagens ros och fokus ligger på vårdfrågorna.

– Dagens ros är väldigt mycket Socialdemokraterna. Den är ju en symbol för det goda i att ta hand om varandra, säger Håkan Sandsjö, projektledare och ad på Sandsjö Action som ligger bakom kampanjen.

Kampanjen ska synas på hållplatser, spårvagnar, bussar och längs vägarna från och med den 1 maj. Medieköpen uppgår till 3 miljoner kronor.

Men redan 25 april tjuvstartar kampanjen i radio och på Spotify. Där får lyssnarna höra riksdagsledamoten och före detta kulturministern Leif Pagrotsky när han funderar högt kring sjukvårdsfrågorna i sin vardag. ”

 

(Via .)

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Politik, Västra Götaland och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på (S) omvalskampanj – Rösta med hjärtat i Västra Götaland

  1. Erik skriver:

    För om man röstar med hjärnan så röstar man inte på S?

  2. Barbro Hartvig skriver:

    Reklam är viktig men dyr, men det är sorgligt om du fortfarande jobbar ideellt. Har partiet inte förstått din programförklaring med sossetv?

    Vi är dock många som arbetar ideellt efter förmåga.

    Det jag tycker mest illa om är tiggarbrev från partisekreterare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *