Moderaterna hittar rättvisan i FAS3 och utförsäkringar av cancersjuka

2011-05-07_0718

Det är bra att moderaterna via Sofia Arkelsten bekräftar att man hittar den moderata rättvisesynen i arbetslinjen och reformer som utförsäkringen av långtidssjuka och FAS3.

Bloggat:

Arkelsten: Utförsäkringarna är rättvisaDe besvikna S – väljarnaSverigemötet: Anders Borg spelar högtKD på Pride & (M) pratar rättvisa…


Deras nästa byte: Rättvisebegreppet – Nyheter – Senaste nytt | Expressen – Nyheter Sport Ekonomi Nöje:
”Arkelsten pekade bland annat på två områden där partiet behöver förbättra sig: välfärden och att betona hållbarheten, inte bara när det gäller ekonomin utan också miljön. En stor del av talet ägnade hon åt den socialdemokratiska paradgrenen – rättvisa. – Den starka och tydliga arbetslinjen är vårt bästa verktyg för att skapa ett rättvist samhälle. Alla får chansen Arkelstens definition av rättvisa är ett samhälle där alla får chans att komma till sin rätt i livet. Men vad som konkret kommer att ligga i Moderaternas tappning av rättvisa är ännu oklart. Partiet ska fram till valet 2014 ta fram ett nytt idéprogram där rättvisa ska finnas med. – Vi har inte de färdiga svaren än, säger Arkelste”

(Via .)

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Arbetsmarknad, Moderaterna, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *