Snabba wordpress sidor

En underskattade del i Google ranking är hur snabbt en sida laddar. På det webbhotell där jag har min blogg har vi satsat på en varnich cash som i kombination med WordPress plugin som W3 total cache  kan snabba upp wordpress sajter signifikant.

 

Vikten av snabba sidor | EgenSajt – Billiga domäner och WordPresspecialister

Jag (Daniel) och Claes från EgenSajt sitter just nu på Unionens föreläsning på WebCoast om vikten av att en WordPress blogg måste ladda fort. Inte minst för att Google sökmotor ranker ner sajter som går långsamt i sökresultatet. Unionen går igenom allt man som WordPress ägare behöver tänka på. Fördelen med de som har satt upp en WordPress på EgenSajt är att man inte behöver tänka på något alls, allt hos oss är optimerat från första början och WordPress laddar extremt snabbt. En standard WP på EgenSajt laddar på under en halv sekund och har en performance grade på 100/100 enligt pingdom, se https://tools.pingdom.com/fpt/#!/NLuoiUN4f/https://wordpress.sajtpro.se/

Om Claes

A blogger and general internet nerd from Sweden. I write about politics, internet, technology, the world around me and whatever else interest me. I write mostly in swedish but some english.
Det här inlägget postades i Data och Internet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *