Mitt bidrag till S samtalskampanjen 3 års bloggande och 4-5000 samtal i månaden

En avsikt med den här bloggen när jag startade den för mer än 3 år sedan var att kontinuerligt efter bästa förmåga driva politisk opinion mot vad jag såg som den moderatledda alliansens delning av Sverige i ett 2/3 dels samhälle och nedmonteringen de inledde av de sociala trygghetssystemen.

Det tänker jag fortsätta med och ta med de unika 4-5000 besökare som varje månad hittar min blogg. En jämförelse med torgmöten och flygbladsutdelning är att jag når varje människa som hittar bloggen i genomsnitt 2 minuter med det jag har att säga. Bra eller dåligt. Och om något försöka bli bättre på att föra en dialog och samtal med de som kommenterar om varför jag tycker som jag gör.

Bloggande är ett nytt sätt att nå ut med ett politiskt budskap. Det är också ett personligt politiskt kampanjande. Det är bara jag och ingen annan som styr vad som sägs här. Reklamkampanjs anpassade budskap klarar partierna av så bra själva.

Jag tänker också efter bästa förmåga spegla och visa vad som händer i det lokala valet här i Göteborg 2010. Och göra detta med text, foto och video varhelst det är möjligt.  Möjligheten att kombinera alla delarna med enkla tekniska lösningar är stor idag. Det ger även möjlighet att spegla det som kanske får lite eller ingen plats i media.

S: Vi ska prata med en miljon svenskar

 

 

Haninge Posten – Blo…, Högbergs tankar, Fritt ur hjärtat, Fredrik Pettersson, John Johansson(s) bl…, Carina Bobergs blogg, In Your Face, Rödgrönt samarbete …, Mitt i steget, Johan…, Helle Kleins blogg och Emil Broberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *