Webbplats Statistik

Comments Posted By Karl

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Varför kan inte Sven-Erik Österberg säga jag har förtroende för Håkan Juholt?

Österberg , Östros och de andra som har förtroende för VU (men inte för Juholt) vill inte överge helt s-köttgrytorna. Man vet aldrig vad som kommer i framtiden och då vore det dumt att ge ett rakt besked.

Att de därigenom demoraliserar hela partiet bryr de sig inte om. Begreppet solidaritet har därmed fått ett nytt innehåll.

» Posted By Karl On 2011/12/01 @ 14:36

Trött moderat regering med budget utan nyheter 2011

Alliansarna har gjort bara fel enligt dig men vi har ändå en historiskt hög tillväxt.

Skulle du mera uppskatta om Reinfledt & co eller ditt pari i regeringsställning skulle behöva göra så som de röda i Grekland eller Portugal ( … även i Irland med flera) dvs skära med yxa vid krympande ekonomi? Lek med den hemska tanken: när är grekerna, portugiserna eller irländarna tilbaka på ruta ett?

Ju, "det är ju öpp till individen att själv simma eller sjunka eller skapa sin egen vision av vad han vill göra". Det är bara at ta studielån och börja plugga så finns det jobb.

Och kom ihåg: trots alla dessa "vidriga" jobbskatteavdrags har Sverige fortfarande världens (näst)högsta skattetryck.

» Posted By Karl On 2011/04/13 @ 09:33

Håkan Juholt och Tommy Waidelich låter som Anders Borg

Hela Europa sneglar ju på Anders Borg och de andra finansministrarna i EU skulle hemskt gärna vilja byta med den svenska hästsvansaren. NB: vi har varken grekiska, irländskam portugisika eller spanska problem f n. Sverige drunknar inte i skulderna, samhällsekonomin behöver inte rekonstrueras och vi har en otroligt hög tillväxt medan omvärlden kämpar hårt åt alla håll. Jo, arbetslösheten är fortfarande hög men det finns inget mirakelrecept, Om inte tillväxten knäcks så kommer den att minska. Så det är natuligt att även Juholt & Waidelich sneglar på Borg. Arbetslösheten är inget kvick-fix.

» Posted By Karl On 2011/03/31 @ 20:44

Kommer även vilks judesuggan publiceras?

I Israel utfärdades som bekant en tävling i jude-karikatyrer direkt efter den iranska tidningens tävling där förnekande av förintelsen var temat. Visar väl klart och tydligt vilka som har mer självdistans.

» Posted By Karl On 2007/08/31 @ 19:10

I Israel utfärdades som bekant en tävling i jude-karikatyrer direkt efter den iranska tidningens tävling där förnekande av förintelsen var temat. Visar väl klart och tydligt vilka som har mer självdistans.

» Posted By Karl On 2007/08/31 @ 12:10

«« Back To Stats Page