Webbplats Statistik

Comments Posted By Lena Rosén

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Missnöjda moderater till SD grunden för uppgången över 4%?

Om nu det är så att det är moderater som gått till Sd så verkar det lite konstigt att de som väljer Sd skulle vara lågutbildade. Moderater har ju oftast varit väljare med bättre lön och bättre utbildning. Naturligtvis finns det personer som äver går från s till sd. Jag är den personen. Jag har ej kommenterat på denna blogg om detta. Censurerar du mig det är fler bland s-bloggare som gjort det. Men jag kommer att försöka kommentera detta till några av andra s-bloggare. Att det skulle vara rättvist att ej ta emot en kommentar, som jag ej gjort tidigare. Detta är lägre än Gloucalnet, eller hur?

» Posted By Lena Rosén On 2009/10/27 @ 18:16

Om nu det är så att det är moderater som gått till Sd så verkar det lite konstigt att de som väljer Sd skulle vara lågutbildade. Moderater har ju oftast varit väljare med bättre lön och bättre utbildning. Naturligtvis finns det personer som äver går från s till sd. Jag är den personen. Jag har ej kommenterat på denna blogg om detta. Censurerar du mig det är fler bland s-bloggare som gjort det. Men jag kommer att försöka kommentera detta till några av andra s-bloggare. Att det skulle vara rättvist att ej ta emot en kommentar, som jag ej gjort tidigare.

» Posted By Lena Rosén On 2009/10/27 @ 18:14

Om nu det är så att det är moderater som gått till Sd så verkar det lite konstigt att de som väljer Sd skulle vara lågutbildade. Moderater har ju oftast varit väljare med bättre lön och bättre utbildning. Naturligtvis finns det personer som äver går från s till sd. Jag är den personen. Jag har ej kommenterat på denna blogg om detta.

» Posted By Lena Rosén On 2009/10/27 @ 18:12

Om nu det är så att det är moderater som gått till Sd så verkar det lite konstigt att de som väljer Sd skulle vara lågutbildade. Moderater har ju oftast varit väljare med bättre lön och bättre utbildning. Naturligtvis finns det personer som äver går från s till sd. Jag är den personen

» Posted By Lena Rosén On 2009/10/27 @ 18:11

Ta den svenska främlingsfientligheten i SD på allvar

Jag undrar bara hur många av de muslimer (som är beslöjade) samt de somalier som senaste tiden har kommit hit, hur många av dem tror du kommer ut på arbetsmarknaden?

» Posted By Lena Rosén On 2009/10/27 @ 18:22

«« Back To Stats Page